Mπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έναντι του Παναθηναϊκού, δεδομένου ότι θα μπει στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο στις τάξεις του ρωσικού συλλόγου γνωρίζουν ότι το «τριφύλλι» αποτελεί έναν πολύ σκληροτράχηλο αντίπαλο.

«Είναι σημαντικό να έχεις πλεονέκτημα έδρας, ειδικά όταν παίζεις με μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό που είναι γνωστή για τους φοβερούς οπαδούς της. Έχουμε μεγάλη εμπειρία από παιχνίδια στην Ελλάδα και αξίζουν συγχαρητήρια στο ελληνικό κοινό, καθώς κάνουν φοβερή δουλειά στο να δίνουν ώθηση στις ομάδες τους. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός φημίζονται γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά για τις μάχες με τους «πράσινους» ο Αντρέι Κιριλένκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα είναι μια δύσκολη σειρά και ελπίζω να νικήσουμε. Αυτό που έχει σημασία για μας είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όταν αυτό συμβαίνει, έχουμε επιτυχίες. Πιστεύω πως δεν έχουμε μόνο εμείς πίεση, αλλά και ο Παναθηναϊκός. Ο κόσμος τους πάντα τους ωθεί να παίξουν καλά. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες στην Ευρωλίγκα, γιατί μπορούν να κερδίσουν κάθε ματς. Σύμφωνοι, είμαστε το φαβορί αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα μέχρι να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες», πρόσθεσε ο Ρώσος φόργουορντ.

Καταλήγοντας, εξέφρασε την επιθυμία του να γράψει τον καλύτερο επίλογο στη μεγάλη του καριέρα με την κατάκτηση της Euroleague, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «…όταν τελειώσει η σεζόν πιθανότατα θα αποσυρθώ και θα μου λείψουν αυτές οι στιγμές. Θα ήταν ωραίο να αποχωρήσω κατακτώντας την Ευρωλίγκα. Ό,τι κι αν γίνει απολαμβάνω αυτές τις στιγμές σε αυτή τη σπουδαία ομάδα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης