Αρχίζουν εκ νέου οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στην Κύπρο, οι οποίες είχαν διακοπεί από την περασμένη Παρασκευή (17/1) μετά από απόφαση των διαιτητών να προχωρήσουν σε αποχή, λόγω της βομβιστικής επίθεσης στο αυτοκίνητο του διαιτητή, Αντρέα Κωνσταντίνου.

Η απόφαση αναστολής της αποχής των διαιτητών, ελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (20/1) μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης της Κύπρου, Γιώργος Σαββίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο κ. Σαββίδης ανακοίνωσε πως θα οριστεί ένα πρόσωπο, ως συνδετικός κρίκος της Κυπριακής Αστυνομίας με την ηγεσία του συνδέσμου διαιτητών.

Το πρόσωπο αυτό θα είναι ο Ανώτερος Αστυνόμος κ. Χριστόφορος Μαυρομάτης, ο οποίος θα έχει ως βασικό ρόλο την προστασία και ασφάλεια των διαιτητών, ενώ παράλληλα θα επωμιστεί το βάρος των καταγγελιών, για παιχνίδια ύποπτα προς χειραγώγηση.

«Καταδικάζουμε για μια ακόμα φορά την άνανδρη επίθεση κατά του διαιτητή κ. Κωνσταντίνου. Διαβεβαιώσαμε τους διαιτητές ότι η Πολιτεία θα είναι δίπλα τους, για να τους παρέχει τη δυνατή ασφάλεια όπως τη ζήτησαν» τόνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου, αμέσως μετά τη σύσκεψη και λίγο αργότερα οι διαιτητές της Κύπρου ανακοίνωσαν την αναστολή της αποχής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου, μετά την παραπάνω εξέλιξη, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν κανονικά οι προγραμματισμένοι αγώνες της β’ φάσης του Κυπέλλου Κύπρου. Αναλυτικά: 16:00 Ομόνοια Λευκωσίας-Ερμής Αραδίππου, 17:00 Δόξα Κατωκοπιάς-ΕΝ Παραλιμνίου, 18:00 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών-ΑΕΚ, 19:00 (πρώτος αγώνας) Απόλλων-ΑΠΟΕΛ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης