Ο αγώνας για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ της Σεβίλλης και της Μπέτις, ο οποίος διακόπηκε το Σάββατο (15/01) μετά από ένα αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα και χτύπησε στο κεφάλι τον Τζόαν Τζόρνταν της Σεβίλλης, θα συνεχιστεί σήμερα (16/01) κεκλεισμένων των θυρών, όπως ανακοίνωσε η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (RFEF).

Tο ματς θα ξεκινήσει στις 16:00 (τοπική ώρα), ήτοι 17:00 ώρα Ελλάδας, στο στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, χωρίς την παρουσία θεατών και θα συνεχιστεί από το 39ο λεπτό (το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1, τη στιγμή που διακόπηκε).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα βίντεο της αναμέτρησης έδειξαν ένα αντικείμενο να χτυπά στο κεφάλι τον Τζόρνταν, λίγο μετά την ισοφάριση από τον Ναμπίλ Φεκίρ για τη γηπεδούχο Μπέτις.

Η Σεβίλλη καταδίκασε τη «βίαιη επίθεση» και είπε ότι ο 27χρονος παίκτης αναρρώνει στο σπίτι αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και ν΄ αξιολογηθεί η κατάστασή του.

«Ο Τζόαν άφησε το γήπεδο ζαλισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε μια σειρά από εξετάσεις που απαιτούνται από το πρωτόκολλο λόγω της διάσεισης», ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης