Στη Λάρνακα σταμάτησε η απόλυτη πορεία της εθνικής ομάδας στον 2ο όμιλο της League C. Η Κύπρος υποχρέωσε την ελληνική ομάδα στην πρώτη ήττα της σε αυτό το γκρουπ του Nations League 2023, καθώς είναι και η μοναδική που κατάφερε μέχρι τώρα να σκοράρει απέναντι στην άμυνα της «γαλανόλευκης».

Έτσι ξεκίνησε με νίκη η καριέρα του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Κύπρου και είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος: «Όταν κερδίζεις την Ελλάδα τότε δείχνεις και θέληση. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στο Κόσοβο. Θα ξεκουραστούμε και θα πάμε εκεί για ένα καλό αποτέλεσμα. Θα είναι πολύ δύσκολο στο Κόσοβο αλλά θα πάμε εκεί για να τα καταφέρουμε», είπε αρχικά ο 54χρονος Γεωργιανός τεχνικός και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε. Πιστεύω στην εθνική. Έχει πολύ καλούς παίκτες με μεγάλο ταλέντο. Διαθέτουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Είναι επιλογή μου να είμαι εδώ. Με αυτούς τους παίκτες που έχουμε μπορεί να γίνει καλή δουλειά. Είχαμε συμπαγή άμυνα, δεν μπορείς να παίξεις επιθετικό ποδόσφαιρο με την Ελλάδα. Δεν τους αφήσαμε να μας απειλήσουν. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα με τον κόσμο. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αν κερδίσαμε την Ελλάδα, μπορούμε να κερδίσουμε και άλλες ομάδες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης