Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά θα πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερή που έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Βιγιαρεάλ.
Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες και δικαιούνταν τη νίκη, ωστόσο ο Όμπλακ τους τη στέρησε με τις απίθανες επεμβάσεις, που πραγματοποίησε.
Δύο ακραία μπακ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, καθώς ο Φιλίπε Λουίς άνοιξε το σκορ για τους «ροχιμπλάνκος» στο 51′, ενώ ο Μάριο Γκασπάρ ισοφάρισε στο 65′ για το «κίτρινο υποβρύχιο», που πάντως παραμένει στα χαμηλά της κατάταξης.

Η Βιγιαρεάλ συνεχίζει να είναι ο «κακός δαίμονας» της Ατλέτικο, η οποία δεν την έχει νικήσει στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Βιγιαρεάλ (Χάβι Καγιέχα): Ασένχο, Γκασπάρ, Κόστα, Φούνες Μόρι, Γκονθάλεθ, Ιτούρα (64 Μπάκα) (76′ Εκαμπί), Καθόρλα, Τριγκέρος, Πεδράθα (73′ Κάσερες), Φορνάλς, Μορένο.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε):
Ομπλακ, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς (77′ Γοδίν), Χιμένες, Ερναντέζ, Σαούλ, Κόκε, Παρτέι, Ρόδρι (46′ Λεμάρ), Κάλινιτς (46′ Κορέα), Γκριεζμάν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης