Κατηγορίες σε βάρος πέντε ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός της Εσπανιόλ, Σέρχιο Γκαρσία, απήγγειλε σήμερα δικαστής της περιφέρειας της Ναβάρα στην Ισπανία.

Η υπόθεση αφορά τη χειραγώγηση αγώνων της πριμέρα ντιβιζιόν κατά την περασμένη περίοδο (2013-14) και κατηγορούμενοι θα βρεθούν ακόμη οι Χόρχε Μολίνα και Ζόρντι Φιγκέρας της Μπέτις, ο Αντόνιο Αμάγια, ο οποίος επίσης έπαιζε στην Μπέτις (τώρα είναι στη Ράγιο Βαγεκάνο), και ο πρώην παίκτης της Οσασούνα, Πάτσι Πουνιάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, την περασμένη εβδομάδα κρίθηκε προφυλακιστέος ο πρώην πρόεδρος της Οσασούνα, Μιγκέλ Αρτσάνκο, αλλά και ο Χεσούς Μασία Περάλτα, επίσης πρώην παράγοντας του ίδιου συλλόγου.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, η υπόθεση αφορά τέσσερις αγώνες που διεξήχθησαν προς το τέλος της περασμένης περιόδου, κι ενώ η Οσασούνα έδινε μάχη για να κρατηθεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με καταγγελία της νυν διοίκησης του συλλόγου από την Παμπλόνα, από τα ταμεία του λείπουν αδικαιολόγητα τουλάχιστον 2.4 εκατ. ευρώ, τα οποία ενδέχεται να καταβλήθηκαν σε ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, ώστε να «στήσουν» αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης