Ενθουσιασμένος από τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του, δήλωσε ο νέος τεχνικός των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, κατά τη σημερινή επίσημη παρουσίασή του από τα «Ελάφια».

Ο προπονητής της χρονιάς το 2016, όταν βρισκόταν στον πάγκο των Ατλάντα Χοκς, δεν θα μπορούσε να μην εστιάσει και στη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εκθιάζοντας την αξία και το υψηλό IQ του «Greek Freak».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε κατά την παρουσίαση του:

– Για το πρωινό που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κρις Μίντλετον:
«Το πρωινό είχε μπέικον, είχε χοιρινό, είχε τα πάντα (γέλια)! Είχα, λοιπόν, την ευκαιρία να μιλήσω με τον Κρις και τον Γιάννη. Ήταν ένα σημαντικό κι έξυπνο μέρος αυτής της διαδικασίας (σ.σ. διαπραγματεύσεις με Μπακς).

Ως προπονητής, θες να έχεις επαφή με τους παίκτες σου. Μιλήσαμε, λοιπόν, σε διαφορετικό πλαίσιο από τα καθιερωμένα. Το απόλαυσα. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλο… πρωινό, σίγουρα όμως θα υπάρξει δείπνο με τους παίκτες ώστε να τους γνωρίσω καλά».

– Για το πως θα μπορέσουν να ανέβουν επίπεδο οι Μπακς:
«Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί! Ως ομάδα, ως front office, ως προπονητικό σταφ. Το νούμερο 1 χαρακτηριστικό για να πάρεις το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ είναι να είσαι ανταγωνιστικός σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Γιάννη, έναν παίκτη που κάνει τα πάντα για να κερδίζει. Το ίδιο ισχύει και με τον Κρις Μίντλετον. Νοιάζονται για την ομάδα και κάνουν σπουδαία πράγματα για να μας φέρουν σε καλύτερη θέση».

– Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:
«Ο Γιάννης είναι τόσο σημαντικός για την πρόοδό μας! Τα ηγετικά προσόντα του, ο ρόλο του, αυτά που προσφέρει στο γήπεδο. Είναι συναρπαστικό να δουλεύεις μαζί του. Η σχέση μας άρχισε από το… πρωινό, συνεχίστηκε στην αίθουσα με τα βάρη σήμερα, αύριο κι από εδώ και στο εξής κάθε μέρα.

Ανυπομονώ να τον δω να δουλεύει. Είναι ένας έξυπνος παίκτης, έχει πολύ υψηλό IQ. Πιστεύω ότι θα πιέζει ο ένας τον άλλον. Είναι σπουδαίο ότι πιστεύει πως θα γίνει ακόμα καλύτερος τα επόμενα χρόνια».

– Για το project των Μπακς:
«Υπάρχει τεράστια προοπτική. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για μένα ώστε να είμαι συγκεντρωμένος στην προπονητική και να πετύχω. Να είμαι κάπου όπου οι σκέψεις και τα κίνητρά μου έχουν να κάνουν με το να χτίσω μια ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια. Το Μιλγουόκι είναι ένα μέρος που θα μου επιτρέψει να μείνω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Ανυπομονώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης