Υπέρ της αναβολής του Euro 2020 λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (FIGC), Γκαμπριέλε Γκραβίνα, τονίζοντας ότι θα υποστηρίξει τις προτάσεις για μετάθεση της διοργάνωσης, στη διάρκεια της αυριανής (17/03) τηλεδιάσκεψης των εκπροσώπων των εθνικών ομοσπονδιών, ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και συλλόγων, με την UEFA.

«Η αναβολή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι η ιδέα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε» δήλωσε αρχικά και κατέληξε: «Αύριο θα ζητήσουμε μια πράξη ευθύνης από την UEFA και όλες τις Ομοσπονδίες, να ακολουθήσουμε μια πορεία που επιδιώκει να προστατεύσει την υγεία των αθλητών και των οπαδών σε όλο τον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τη Serie A επισήμανε ότι η τρέχουσα σεζόν θα μπορούσε να χωριστεί σε δύο περιόδους, προκειμένου το ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Επί του παρόντος υπάρχουν 12 αγωνιστικές ακόμη για τη λήξη της σεζόν, αν και 8 ομάδες της Serie A έχουν να δώσει ακόμη 13 αγώνες.

«Αν δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθούν υα πρωταθλήματα, θα πάρουμε άλλες αποφάσεις», δήλωσε ο Γκραβίνα στο ράδιο «1 Rai».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν αποκλείεται ότι η τρέχουσα σεζόν θα μπορούσε να χωριστεί σε δύο διαφορετικές περιόδους. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μεγάλη περιέργεια, αλλά σήμερα κανείς δεν είναι σε θέση να πει ποιο είναι το μέλλον μας», πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης