Στην Χαλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τομ Ινς.  Ο 22χρονος ακραίος μέσος, γιος του παλαίμαχου άσου των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, Πολ Ινς, ο οποίος απασχόλησε μεταγραφικά και τον Ολυμπιακό, υπέγραψε στις «τίγρεις» για 2 χρόνια.

Μετά τις διαπραγματεύσεις που είχε με αρκετές ομάδες της πρέμιερ λιγκ, αλλά και με την Ίντερ, ο Ινς κατέληξε στις «τίγρεις» καθώς πείστηκε από τον προπονητή της, Στιβ Μπρους, ότι θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής και την ευκαιρία να αποδείξει το ταλέντο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ, αλλά μετά ένα μικρό διάστημα δανεισμού στη Νοτς Κάουντι, το 2010/2011, εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπλάκπουλ τον Αύγουστο του 2011.

Ένα μήνα μετά έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα του Λιγκ Καπ με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο πέτυχε τα πρώτα του γκολ στο νικηφόρο 2-1 επί της Ντονκάστερ.

Ο Ινς είχε άλλη μία εντυπωσιακή χρονιά, στο πρωτάθλημα της περιόδου 2012/2013, όπου πέτυχε 18 τέρματα στην Τσάμπιονσιπ, γεγονός που του χάρισε μία θέση στην κορυφαία ενδεκάδα εκείνης της σεζόν, ενώ αναδείχθηκε και «παίκτης της χρονιάς» της Μπλάκπουλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού πέτυχε 7 γκολ σε 23 αγώνες στο πρώτο μισό της περασμένης περιόδου, στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό της Κρίσταλ Πάλας με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε 8 εμφανίσεις του με την ομάδα του Τόνι Πούλις πέτυχε ένα γκολ.

Είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Αγγλίας, ενώ με την U21 έχει 14 συμμετοχές και 3 γκολ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης