Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δεν αναζήτησε δικαιολογίες, μετά τη χθεσινή ήττα (1-4) από την Μπάγερν στη Ρώμη, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Champions League.

«Ξεκινήσαμε πολύ σφιχτά, γνωρίζαμε την αξία του αντιπάλου και του παιχνιδιού, αλλά τους βοηθήσαμε. Τα γκολ θα έπρεπε να τα είχαν σημειώσει μόνοι τους…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Θα είναι πάντως ένα ακόμη βήμα για να αναπτυχθούμε. Υπήρχε ένα πέναλτι στην αρχή για εμάς, που, εάν σημειώναμε γκολ, θα άλλαζε τα πάντα. Ξέρουμε πόσο δυνατοί είναι, τώρα θα πρέπει να προχωρήσουμε. Από τα τέσσερα γκολ, δώσαμε εμείς τρία και αυτό μας προκαλεί λύπη» είπε αρχικά ο Ιταλός προπονητής της Λάτσιο.

«Κατά τη γνώμη μου, η ομάδα πάντα προσπαθούσε να παραμείνει στον αγώνα. Ο τρόπος που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ μάς έκανε να χάσουμε την εμπιστοσύνη μας.

»Ο στόχος μας ήταν να φτάσουμε στους “16” και φτάσαμε. Τώρα ας επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, μας περιμένουν πολλά σημαντικά παιχνίδια. Αυτή η ήττα θα μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε. Ήταν τιμή να παίξουμε με την Μπάγερν» πρόσθεσε ο Σιμόνε Ιντζάγκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επαναληπτικός στο Μόναχο είναι προγραμματισμένος για τις 17 Μαρτίου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης