Στην αποκάλυψη ότι ήθελε πάντα να μοιάσει στον… Βραζιλιάνο Ρονάλντο προχώρησε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, μιλώντας στο ESPN για τους καλύτερους επιθετικούς, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης και μέχρι πρόσφατα στη Γιουβέντους.

«Προς το παρόν, για μένα οι καλύτεροι σέντερ φορ είναι οι Λεβαντόφσκι, Χάαλαντ και Μπενζεμά. Ο Καρίμ είναι εδώ και πολύ καιρό στην ελίτ για 12 χρόνια. Ο Λεβαντόφσκι όπου έπαιξε σκόραρε και κέρδισε. Ο Χάαλαντ είναι μια μεγάλη ελπίδα, με ένα υπέροχο μέλλον. Με εξέπληξε, είναι σπουδαίος επιθετικός» επισήμανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην ιστορία έχουμε τους Σουάρες, Λεβαντόφσκι, Καβάνι, Μπενζεμά, Νταβίντ Βίγια, Ιμπραΐμοβιτς και ο καλύτερος, ο οποίος είναι ο Ρονάλντο (ο Βραζιλιάνος, το «φαινόμενο»). Πάντα ήθελα να είμαι ο Ρονάλντο. Πάντα ήθελα να τον αντιγράψω» συνέχισε.

Ο 32χρονος Αργεντινός επιθετικός, που συνεχίζει την καριέρα του στις ΗΠΑ, μίλησε επίσης για τον Μέσι, με τον οποίο έπαιξε για την Εθνική ομάδα της Αργεντινής: «Είναι μαγικός. Είναι όλα φυσικά. Γεννήθηκε με αυτόν τον τρόπο, είναι στο DNA του, κάνει τα πάντα αβίαστα. Πράγματα για τα οποία ο καθένας πρέπει να αγωνιστεί, ο Λιονέλ τα κάνει φυσικά. Αυτό τον κάνει μοναδικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης