Οι ποδοσφαιριστές της Premier League, οι οποίοι δέχονται έντονη κριτική και πιέσεις για περικοπές των μισθών τους κατά 30% για το διάστημα που θα διαρκέσει η πανδημία του κορωνοϊού, δημιούργησαν ένα ταμείο για την άντληση χρημάτων, ούτως ώστε να ενισχύσουν το εθνικό σύστημα υγείας (NHS) και φιλανθρωπικές οργανώσεις και να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της Covid-19.

Οι αρχηγοί της Τότεναμ , Χάρι Κέιν, και της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, είναι μεταξύ των παικτών που συμμετέχουν και έκαναν tweet με το hashtag #Playerstogether.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μετά από εκτεταμένες συνομιλίες μεταξύ ενός τεράστιου αριθμού παικτών από όλους τους συλλόγους της Premier League, δημιουργήσαμε τη δική μας συλλογική πρωτοβουλία #PlayersTogether» αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι θα συνεργαστεί με τη NHS Charities Together (NHSCT), η οποία εκπροσωπεί πάνω από 140 φιλανθρωπικές οργανώσεις του NHS, για να τους βοηθήσει στην άμεση και αποτελεσματική διανομή των κεφαλαίων.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται: «Η πρωτοβουλία #PlayersTogether είναι για εμάς τους παίκτες, προκειμένου να συνεργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε μια εθελοντική πρωτοβουλία, ξεχωριστή από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο ή λίγκα, η οποία να μπορεί να βοηθήσει στην προσφορά των πολύ αναγκαίων κεφαλαίων σε εκείνους που τα χρειάζονται αυτή τη στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης