Λιγότερο από ένα χρόνο θα κρατήσει, όπως όλα δείχνουν, η δεύτερη θητεία του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της Μονακό.

Η διοίκηση του συλλόγου έχει λάβει την απόφαση να απολύσει τον Πορτογάλο τεχνικό, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Nice Matin» και επιβεβαιώνουν με δικές τους πηγές, τόσο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων όσο και η «Equipe».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, η ομάδα του πριγκιπάτου φέρεται να έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ισπανού Ρόμπερτ Μορένο, ο οποίος για λίγο χρονικό διάστημα βρέθηκε στο «τιμόνι» της εθνικής Ισπανίας, τον καιρό που αποχώρησε ο Λουίς Ενρίκε λόγω της σοβαρής ασθένειας της κόρης του.

Ακούγεται πάντως και το όνομα του μέχρι πρότινος προπονητή της Βαλένθια, Μαρθελίνο.

Aξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η δεύτερη απόλυση του Ζαρντίμ από τη Μονακό μέσα σε περίπου 14 μήνες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είχε απομακρυνθεί από τον σύλλογο τον Οκτώβριο του 2018, όταν η ομάδα του πριγκιπάτου βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά επέστρεψε τρεις μήνες αργότερα, καθώς η Μονακό πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

Κατάφερε να τη σώσει και φέτος η πορεία της είναι συγκριτικά καλύτερη (βρίσκεται στην έβδομη θέση του Σαμπιονά), ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να του δείξει για δεύτερη φορά την πόρτα της εξόδου.

Υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου, η Μονακό πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της τελευταίας 15ετίας, την περίοδο 2016-17, όταν κατάφερε να ξεπεράσει την Παρί Σεν Ζερμέν και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα έφτασε ως τα ημιτελικά του Champions League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης