Η Μάλαγα είναι η πρώτη ομάδα που κατόρθωσε να «κόψει» βαθμούς από την Μπαρτσελόνα στο φετινό πρωτάθλημα Ισπανίας, ύστερα από πέντε αγωνιστικές, καθώς υποχρέωσε τους «μπλαουγκράνα» σε «λευκή» ισοπαλία στο «Ροσαλέδα».

Στο «Ροσαλέδα» οι Καταλανοί τα βρήκαν… σκούρα και δίχως να πετύχουν κάποιο γκολ έμειναν στο 0-0. Ακόμα κι έτσι όμως παραμένουν στην κορυφή με 13 (όσους και η Σεβίλλη που νίκησε 1-0 την Σοσιεδάδ), ενώ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1977-78 κράτησαν ανέπαφη την εστία τους στα πρώτα πέντε παιχνίδια της Πριμερα Ντιβιζιόν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ μέτρια η εικόνα για τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε που δεν έδειξαν σε κάποιο σημείο του ματς μεγάλη ένταση για να διεκδικήσουν τη νίκη, με τους Ανδαλουσιάνους απ’ την άλλη να πηγαίνουν όπως ακριβώς ήθελαν τον αγώνα. Με πολύ τακτική, αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ λίγο έλειψε να κάνουν… ολοκληρωτική κηδεία, αν η εκτέλεση φάουλ του Λουίς Αλμπέρτο δεν είχε σταματήσει στο δοκάρι του Μπράβο στο δεύτερο μέρος!

Και κάτι τα νεύρα στο τέλος, λίγο έλειψε να τινάξουν την αναμέτρηση στον… αέρα, όταν ο Γουέλινγκτον (αντίκρισε μόνο κίτρινη κάρτα) έπιασε τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης