O Γιάννης Σφαιρόπουλος και επίσημα ο νέος προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς η ισραηλινή ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψή του.

Ο Έλληνας προπονητής διαδέχεται στον πάγκο της «ομάδας του λαού» τον Νέβεν Σπάχια, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο για το πολύ κακό ξεκίνημα του συλλόγου στην Euroleague, όπου μετράει έξι ήττες σε επτά ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα είναι ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και ζήτησε να έρθει με έναν βοηθό του. Θα είναι στον πάγκο της ομάδας στο επόμενο (20/11) παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη. Ο 51χρονος προπονητής από την Ελλάδα, είχε οδηγήσει δύο φορές τον Ολυμπιακό στο Final 4 της Ευρωλίγκας, και ήταν βοηθός προπονητή στο Χιούστον, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Εθνικής Ελλάδας», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Όπως σημειώνουν δημοσιεύματα, η συμφωνία αναφέρεται σε 200.000 δολάρια ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου και άλλα 450.000 δολάρια για τον επόμενο χρόνο, εφόσον ανανεώσει τη συνεργασία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης