Παίκτης της Γουέστ Χαμ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο πρώην μέσος της Σαμπντόρια, Πέδρο Ομπιάνγκ.

Ο 23χρονος Ισπανός «εξαργύρωσε» με τη μεταγραφή του στην ομάδα του Λονδίνου την εξαιρετική χρονιά που είχε με το συγκρότημα της Γένοβα στη Serie A. Για την απόκτησή του υπήρχε ενδιαφέρον από ιταλικές και ισπανικές ομάδες, ενώ ήταν μέλος των ακαδημιών της Ατλέτικο Μαδρίτης πριν «μετακομίσει» στη Σαμπντόρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικέ ομάδες των «φούριας ρόχας» (U17, U19, U21), ωστόσο, ακόμη δεν έχει φορέσει την φανέλα της εθνικής ανδρών. «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Γουέστ Χαμ», τόνισε στην ιστοσελίδα των «σφυριών» ο Ομπιάνγκ και συνέχισε:

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις εδώ κι αρκετό καιρό και τελικά όλα πήγαν καλά και ήρθα στην ομάδα. Βρισκόμουν σε διακοπές μετά τη λήξη της σεζόν και περίμενα με αγωνία το τηλεφώνημα για να μου πουν τι θα γίνει. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Το στιλ του ποδοσφαίρου εδώ θα με βοηθήσει να βελτιωθώ και σαν ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος, οπότε νιώθω υπέροχα».

Ο Ομπιάνγκ αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Γουέστ Χαμ από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου ο Σλάβεν Μπίλιτς και δεύτερο στην καλοκαιρινή περίοδο, μετά την ενίσχυση με τον Ντάρεν Ράντολφ από τη Μπέρμιγχαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης