Χωρίς τον Γκράνιτ Τζάκα θα πορευτεί για τις επόμενες εβδομάδες η Γκλάντμπαχ, καθώς ο 22χρονος μέσος τραυματίστηκε στους συνδέσμους του αστραγάλου στη χθεσινή «λευκή» (0-0) ισοπαλία με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Μπορούσια, ο Ελβετός -με καταγωγή από την Αλβανία- διεθνής, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στα 15 επίσημα παιχνίδια της Γκλάντμπαχ στην τρέχουσα σεζόν, υπέστη ρήξη συνδέσμου στον δεξιό αστράγαλο και θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζάκα ανατράπηκε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου και αποχώρησε υποβασταζόμενος για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ωστόσο υποχρεώθηκε να «σφίξει τα δόντια» και να επιστρέψει στο παιχνίδι, καθώς ο προπονητής του, Λουσιάν Φαβρ, είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές, ενώ κατάφερε να μείνει στον αγώνα ως το τέλος με πρησμένο αστράγαλο.

«Ο Γκράνιτ Τζάκα υπέστη χθες ρήξη συνδέσμου στον δεξιό αστράγαλό του και θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια» τονίζει χαρακτηριστικά ο γερμανικός σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

Η Γκλάντμπαχ, η οποία φέτος είναι αήττητη σε 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος, τέσσερις βαθμούς πίσω από την Μπάγερν Μονάχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης