Μήνυμα ότι θα υπερβάλλει εαυτόν για να πάρει αυτή το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έστειλε η Γιουβέντους, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης, στην πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων, για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξήχθη στο Τορίνο.

Και μπορεί αυτό το σκορ να αφήνει ανοιχτή την υπόθεση της πρόκρισης, ενοψει του επαναληπτικού στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ωστόσο η ομάδα του Αλέγκρι αν μη τι άλλο (απ)έδειξε απόψε ότι είναι αποφασισμένη να παλέψει μέχρις εσχάτων απέναντι στη «βασίλισσα» των αστέρων, η οποία πραγματοποίησε νωθρή εμφάνιση στο Τορίνο και δίκαια ηττήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «μπιανκονέρι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, έριξαν δύο «προειδοποιητικές βολές» οι οποίες αγνοήθηκαν από τους Μαδριλένους, καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό.

Ο Κάρλος Τέβες έκανε το σουτ, ο Κασίγιας απέκρουσε προσωρινά, με την μπάλα να στρώνεται στον Μοράτα, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την εστία της Ρεάλ. Γκολ που όμως δεν πανηγύρισε, καθώς απέναντί του ήταν η ομάδα, στην οποία «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά.

Μετά το πρώτο 20λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η… παρέα του ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 27ο λεπτό ο Πορτογάλος αστέρας των Μαδριλένων κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσια για τη «βασίλισσα» με κεφαλιά σε κενό τέρμα μετά το γύρισμα του Ροντρίγκες, ο οποίος στο 41′ λίγο έλειψε να κάνει την ολική ανατροπή, βλέποντας όμως την μπάλα μετά την κεφαλιά του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του εξουδετερωμένου Μπουφόν.

Για να φτάσουμε στο 57ο λεπτό, όταν εκτυλίχθηκε η φάση που έκρινε το ματς: ο Καρβαχάλ σταμάτησε αντικανονικά το σλάλομ του Τέβες στην περιοχή και ο Άτκινσον υπέδειξε το καθαρό πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο… παθών ο  οποίος νίκησε από την« άσπρη βούλα» τον Κασίγιας και έγραψε το 2-1, που έμελλε το σκορ με το οποίο ηττήθηκε η Ρεάλ, η οποία σε ολόκληρο το β’ ημίχρονο έχει να επιδείξει την ευκαιρία ευκαιρία του Ρονάλντο στο 66ο λεπτό.

Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης 2-1

Γκολ: 8′ Moράτα, 56′ πεν. Τέβεζ – 27′ Κριστιάνο Ρονάλντο

Κίτρινες:
Τέβες, Μπονούτσι, Βιδάλ, Κιελίνι – Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Ροντρίγκες

Δοκάρια: Χάμες Ροντρίγκες (41′)

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιδάλ, Στουράρο (65′ Μπαρτζάλι), Τέβεζ (86′ Περέιρα), Μοράτα (78′ Γιορέντε)

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Χάμες, Μπέιλ (86′ Χεσέ), Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Ίσκο (63′ Τσιτσαρίτο)

(To πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Τέβεζ)

(Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο)

(To γκολ του Μοράτα)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης