Ο Χάνσι Φλικ, αμέσως μετά την αποχώρησή του απ’ την Μπάγερν Μονάχου το εφετινό καλοκαίρι, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για θα ηγηθεί της γερμανικής ομάδας μετά το εφετινό Euro, στοχεύοντας (και) στο επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί εντός της Γερμανίας το 2024, ανέφερε τη Δευτέρα (10/05) η εφημερίδα «Abendzeitung».

Η διαδοχή του Γιόαχιμ Λεβ είχε πάντα στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων το όνομα του Φλικ, με τον 56χρονο τεχνικό να έχει ήδη κάνει έναν πρώτο κύκλο συζητήσεων με την ομοσπονδία από τα μέσα Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την «Abendzeitung» το συμβόλαιό του θα είναι για τρία χρόνια, επιτρέποντάς του να οδηγήσει την «νασιονάλμανσαφτ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, αλλά πολύ περισσότερο στο Euro 2024, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Γερμανία.

Το Σάββατο (08/05), ο παλιός μεγάλος άσος της Μπάγερν, Όλιβερ Καν, ο οποίος θα αναλάβει σημαντικό πόστο στη βαυαρική ομάδα, επισήμανε στον τηλεοπτικό σταθμό «Sky» μετά την κατάκτηση του ένατου διαδοχικού τίτλου της Bundesliga απ’ τους Βαυαρούς ότι «όλα έχουν διευθετηθεί με τη γερμανική ομοσπονδία».

Συμπληρώνοντας, ωστόσο, πως «…προς το παρόν δεν υπάρχει χρηματική αποζημίωση από την DFB για να εξαγοράσει τα τελευταία δύο χρόνια του συμβολαίου του Φλικ με την Μπάγερν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως αποζημίωση, πάντως έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα της διεξαγωγής ενός φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Εθνική Γερμανίας και την Μπάγερν, με τα έσοδα από τα εισιτήρια και τις χορηγίες να δίνονται στους πρωταθλητές Γερμανίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης