Η Μπουντεσλίγκα θα μπορούσε να είναι το πρώτο από τα πέντε «μεγάλα» πρωταθλήματα στην Ευρώπη που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, σπάζοντας τα «δεσμά» του ποδοσφαίρου από τον κορωνοϊό.

Τη Μ. Παρασκευή (17/4) η γερμανική Λίγκα έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για να συμβουλευτεί τους 36 συλλόγους που συνθέτουν τις δύο κορυφαίες κατηγορίες της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέμα αυτής της έκτακτης γενικής συνέλευσης είναι η πιθανή επανέναρξη, αυστηρά πίσω από κλειστές πόρτες, των επαγγελματικών πρωταθλημάτων εντός του Μαΐου, σε μια ημερομηνία μεταξύ του Σαββάτου 2 και του Σαββάτου 16 του μήνα.

Το ποδόσφαιρο στη Γερμανία σταμάτησε στα μέσα Μαρτίου. Οι περισσότεροι από τους 18 συλλόγους της Bundesliga επέστρεψαν στις προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα, εφαρμόζοντας τις κατευθυντήριες γραμμές αποστάσεων ασφαλείας για να περιορίσουν την πανδημία, δηλαδή με μικρές ομάδες παικτών στο γήπεδο και αποφεύγοντας τη φυσική επαφή.

Η DFL σχεδιάζει να έχει ολοκληρώσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ως τις 30 Ιουνίου, προκειμένου να αποφύγει την απώλεια των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης