Η FIFA τιμώρησε τη Μαρσέιγ με απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο και με πρόστιμο μεγαλύτερο των 2 εκατ. ευρώ, μετά από έρευνα για τη μεταγραφή του Παπέ Γκεΐ, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Παράλληλα, ο Σενεγαλέζος μέσος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων μηνών από όλες τις επίσημες διοργανώσεις και για το λόγο αυτό αποοβλήθηκε ήδη από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, στο οποίο συμμετείχε με την εθνική του ομάδα. Η διεθνής συνομοσπονδία δεν έχει προβεί ακόμη σε επίσημη ανακοίνωση για την τιμωρία του γαλλικού συλλόγου, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να καταθέσει έφεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκεΐ, ο οποίος γεννήθηκε στη Γαλλία και ξεκίνησε την καριέρα του στη Χάβρη, συμφώνησε τον Απρίλιο του 2020 να μεταπηδήσει στη Γουότφορντ, υπογράφοντας προσύμφωνο, το οποίο θα ίσχυε από την 1η Ιουλίου του ίδιου έτους.

Στο μεσοδιάστημα, όμως, ο Σενεγαλέζος υπαναχώρησε, κατήγγειλε μονομερώς τη σύμβαση και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ. Η αγγλική ομάδα προσέφυγε στη FIFA, καταγγέλλοντας τόσο τον παίκτη όσο και το σύλλογο της Μασσαλίας, προκαλώντας τελικά την τιμωρία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης