Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Φιορεντίνα, καθώς ο Βιντσέντσο Μοντέλα απολύθηκε από τη θέση του προπονητή των «βιόλα», όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα της Φλωρεντίας.

«Ο σύλλογος αξιολόγησε τη συμπεριφορά που επέδειξε πρόσφατα ο προπονητής του Βιντσέντσο Μοντέλα ως επιθυμία του να απελευθερωθεί από ένα συμβόλαιο νομίμως υπογεγραμμένο λιγότερο από δύο χρόνια πριν, επειδή περιέχει μια ρήτρα την οποία ο προπονητής δεν λαμβάνει πλέον υπόψη του, αλλά που τότε (όταν υπέγραψε το συμβόλαιο) είχε συμφωνηθεί» αναφέρει η ανακοίνωση της Φιορεντίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έτσι, με μεγάλη λύπη θα πρέπει να λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι απέτυχε η σχέση εμπιστοσύνης που είναι απαραίτητη για τη συνέχιση οποιασδήποτε σχέσης και ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι, για το καλό του συλλόγου, να απολύσουμε τον Βιντσέντσο Μοντέλα. Αυτή η κατάσταση, προφανώς ξαφνική, μας δημιουργεί οργανωτικά προβλήματα, τα οποία οφείλουμε να επιλύσουμε επειγόντως. Θα περιμέναμε από τον προπονητή μια συμπεριφορά πιο ξεκάθαρη, με περισσότερο σεβασμό και λιγότερο ασαφή όσον αφορά μια φανέλα, τους οπαδούς της και μια ομάδα που του έδωσε τόσα πολλά» καταλήγει η ανακοίνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης