Η Βραζιλία αναδείχθηκε νικήτρια με 1-0 σκορ στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη μεγάλη της αντίπαλο, την Αργεντινή, που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης στη Σαουδική Αραβία.
Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Ζοάο Μιράντα, ο οποίος τροφοδοτήθηκε από τον Νεϊμάρ και με κεφαλιά νίκησε τον γκολκίπερ της «αλμπισελέστε», που αγωνίστηκε για ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς τον Λιονέλ Μέσι.
Η αναμέτρηση είχε πολύ ένταση, πάθος και αρκετές φάσεις. Ένα φάουλ του Ντιμπάλα που… ξύρισε το δοκάρι του Άλισον (29’) και μία σημαντική στιγμή του Ικάρντι (54’) ήταν οι καλύτερες στιγμές της Αργεντινής που είδε τον Οταμέντι να σώζει πάνω στην γραμμή ένα βέβαιο γκολ (22’), σε ένα φιλικό που τα είχε όλα!

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Ρομέρο, Οταμέντι, Πετσέλα, Ταλιαφίκο (62′ Ακούνια), Σαράβια, Μπατάλια, Παρέδες, Λο Σέλσο (73′ Σάλβιο), Ντιμπάλα (58′ Λαουτάρο Μαρτίνες), Κορέα (67′ Περέιρα), Ικάρντι (88′ Σιμεόνε)

Βραζιλία (Τιτέ):
Αλισον, Μιράντα, Μαρκίνιος, Φιλίπε Λουίς, Ντανίλο (53′ Φαμπίνιο), Καζεμίρο, Αρτούρ, Κουτίνιο, Φιρμίνο, Νεϊμάρ, Γκάμπριελ Ζέσους (65′ Ριτσάρλισον).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης