Την ώρα που ο Πορτογάλος Ρονάλντο ήταν στη Ζυρίχη, κατακτώντας την τρίτη «Χρυσή Μπάλα» στην καριέρα του, στην άλλη πλευρά του πλανήτη ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο άφηνε άπαντες άναυδους με την απόδοσή του στα πράσινα τραπέζια του «PokerStars Caribbean Adventure».

Το άλλοτε «φαινόμενο» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μέλος της «Team PokerStars SportStars», εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο «Atlantis Resort», στο Νασάου της Καραϊβικής, προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα από τα πλουσιότερα τουρνουά πόκερ στον κόσμο, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 800 από τους πιο ικανούς παίκτες της γης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ήττα στον φιλανθρωπικό αγώνα τον Νοέμβριο του 2014 από ένα άλλο μέλος της ομάδας «SportStars», τον κορυφαίο τενίστα Ράφα Ναδάλ, ο Ρονάλντο συνέχισε να προπονείται ενόψει αυτού του σημαντικού γεγονότος.

Η προετοιμασία είχε άριστο αποτέλεσμα, αφού εφάρμοσε άψογη τεχνική και στρατηγική στις τέσσερις πρώτες ημέρες του «PCA Main Event» κι έκλεισε την… χαρτοπαικτική περιπέτειά του στην Καραϊβική καταλαμβάνοντας την 26η θέση, με έπαθλο 42.180 δολάρια.

«Ήταν πραγματικά φανταστικό, συναρπαστικό, ένα αποτέλεσμα που έρχεται μετά από πολύ προπόνηση και το οποίο κατάφερε να μου δώσει τα ίδια συναισθήματα όπως όταν έπαιζα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα σε όλο τον κόσμο» σχολίασε ο Ρονάλντο μετά την επίτευξη του στόχου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι σαφές ότι θα ήθελα να συνεχίσω αυτή την περιπέτεια, αλλά ο πρώτος στόχος μου ήταν να φτάσω ως το βραβείο σε ένα εξαιρετικού επιπέδου τουρνουά, άρα είμαι χαρούμενος που πέτυχα εδώ» πρόσθεσε. Η 26η θέση του Ρονάλντο αποτελεί ρεκόρ στη δεκαετή ιστορία του «PokerStars Caribbean Adventure», αφού είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει σημειώσει ένας σταρ του αθλητισμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης