Ενθουσιασμένος με την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου από τη Λεβερκούζεν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ρούντι Φέλερ, μετά την ολοκλήρωση του μονοετή δανεισμού του Έλληνα αμυντικού από τη Σάλκε.

«Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος προσθέτει τρομερή ποιότητα στην άμυνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθουμε πλήρως εξοπλισμένοι και έτοιμοι για τις δοκιμασίες που θα έρθουν», ανέφερε για την έλευση του Έλληνα αμυντικού στην «Μπάι Αρίνα» ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Φέλερ επισήμανε: «Πριν τους τραυματισμούς, ήταν βασικός στη Σάλκε και απέδειξε πως μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Ο βηματισμός του και η δύναμή του στο μαρκάρισμα και τον αέρα, σε συνδυασμό με την ισχυρή του θέληση να νικήσει, τον κάνει έναν πολύ ενδιαφέροντα παίκτη».

Κληθείς να σχολιάσει τα δεδομένα της μεταγραφής τόνισε: «Ήταν η θέληση του Κυριάκου να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του μετά τον τραυματισμό του και γι’ αυτό συμφώνησε στον δανεισμό του. Ελπίζουμε η ευχή του να πραγματοποιηθεί».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης