Η Ούνιξ Καζάν έχασε την Κυριακή από την Κράσνιε Κρίλια, συμπληρώνοντας τέσσερις συνεχόμενες ήττες και αυτό το αποτέλεσμα έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη θέση του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος πλησίασε ακόμη περισσότερο την πόρτα της εξόδου από τον ρωσικό σύλλογο.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Εβγκένι Μπόγκατσεφ, μιλώντας στον ρωσικό Τύπο, μετά τελευταίο ματς της ομάδας του, τόνισε πως ο Έλληνας προπονητής έχει χάσει τον έλεγχο, καθώς δεν μιλάει καλά αγγλικά.

«Η ομάδα έχει πολλούς ξένους, κυρίως Αμερικανούς. Κι αυτό είναι δύσκολο, από τη στιγμή που ο Έλληνας προπονητής δεν γνωρίζει καλά αγγλικά, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να έχει τον πλήρη έλεγχο, αφού όλα γίνονται μέσω διερμηνέα», δήλωσε αρχικά ο ισχυρός ανδρας της Ούνιξ, στην ιστοσελίδα «itar-tass» και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αναμέτρηση με την Κράσνιε Κρίλια περιμέναμε να ήταν σαν… προπόνηση, αφού σε λίγες μέρες αντιμετωπίζουμε την Αναντολού Εφές στην Ευρωλίγκα. Γι’ αυτό, δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Δεν είμαστε τόσο δυνατοί στο ποστ παιχνίδι, εκτός από τον Ντ’ Ορ Φίσερ. Αντιθέτως, σε άλλες θέσεις έχουμε πολλούς παίκτες. Βέβαια, ίσως να παίζει ρόλο και η κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών, καθώς έχουμε ξεκινήσει νωρίτερα τη σεζόν, λόγω των προκριματικών της Ευρωλίγκας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης