Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο με τρεις μήνες θα παραμείνει ο αμυντικός της Έβερτον, Τζον Στόουνς, εξαιτίας του τραυματισμού που είχε στον αστράγαλο στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο προπονητής των «ζαχαρωτών», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ο Τζον θα χρειαστεί εγχείριση για ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αριστερό αστράγαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά επειδή ο τραυματισμός του δεν είναι περίπλοκος, αναμένουμε να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στα γήπεδα σε περίπου 10 με 14 εβδομάδες, αναλόγως του πώς θα πάει η αποθεραπεία του.

Σίγουρα είναι πάντα αναποδιά να χάνεις έναν παίκτη σου, αλλά στην περίπτωση του Τζον ήμασταν πολύ ανήσυχοι, τόσο για την χρονική στιγμή που συνέβη ο τραυματισμός του, όσο και για το γεγονός ότι μπορεί να ήταν πολύ σοβαρότερος, αλλά ευτυχώς είναι κάτι που αντιμετωπίζεται σχετικά εύκολα.

Μετράμε αντίστροφα τις μέρες που θα επιστρέψει και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι θα γυρίσει ακόμα πιο δυνατός και έτοιμος για το τελικό και πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τραυματισμός του 20χρονου αμυντικού σήμαινε και τον αποκλεισμό του από τη αποστολή της Εθνικής Αγγλίας, όπου είχε κληθεί για τα προσεχή προκριματικά παιχνίδια του EURO 2016 με αντιπάλους το Σαν Μαρίνο και την Εσθονία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης