Ανακοινώθηκαν από την UEFA οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 1ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του Europa League, που θα διεξαχθούν την προσεχή Πέμπτη (18/9).

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ντιναμό Μόσχας, που θα γίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ορίστηκε ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο, με βοηθούς του συμπατριώτες του, Ρικάρντο Ντι Φιόρε και Αλεσάντρο Τζιαλατίνι, και 4ο διαιτητή τον Αντρέα Στεφάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ορσάτο είχε διευθύνει το 2011 τη νίκη της εθνικής ομάδας επί της Γεωργίας στην Τιφλίδα (2-1), στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2012, την ίδια χρονιά ήταν ο διαιτητής στο 1-1 του ΠΑΟΚ με τη Ρούμπιν Καζάν στην Τούμπα, στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το 2012 είχε «σφυρίξει» στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 επί της Μονπελιέ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Μινσκ, στην Τούμπα, διαιτητής ορίστηκε ο Φινλανδός Ματίας Γκεστράνιους, που δεν έχει «σφυρίξει» ποτέ σε αγώνα ελληνικής ομάδας. Βοηθοί του θα είναι οι Μάτι Χάινινεν και Μίκο Αλακάρε και 4ος διαιτητής ο Γιούκα Χονκάνεν.

Τέλος, στην εκτός έδρας δοκιμασία του Αστέρα Τρίπολης με την Μπεσίκτας, στην Κωνσταντινούπολη, διαιτητής ορίστηκε ο Τσέχος Μίροσλαβ Ζέλινκα, με βοηθούς τους Οντρέι Πελικάν και Γίρι Μολάτσεκ και 4ο διαιτητή τον Κριστόφ Μεντσλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης