Μετά την άνετη νίκη της Ιταλίας επί της Τουρκίας με 3-0 σκορ , στην πρεμιέρα του Euro 2020, η αγωνιστική δράση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται το Σάββατο με τρία παιχνίδια.

Στις 16.00 (ΑΝΤ1) θα διεξαχθεί το άλλο ματς του πρώτου ομίλου, την αυλαία του οποίου ως γνωστόν άνοιξε την Παρασκευή η αναμέτρηση ανάμεσα στους «ατζούρι» και το συγκρότημα του Γκιουνές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ουαλία και η Ελβετία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Μπακού με στόχο τη νίκη, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την ήττα των Τούρκων και να τους προσπεράσουν στη βαθμολογία.

Από εκεί και πέρα, στις 19.00 (ΑΝΤ1) θα γίνει η σέντρα του αγώνα ανάμεσα στη Δανία και τη Φινλανδία, με τους Σκανδιναβούς να αγωνίζονται εντός των τειχών (το ματς θα διεξαχθεί στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης), ψάχνοντας το πρώτο τους «τρίποντο» στη διοργάνωση απέναντι στον Πούκι και την… παρέα του.

Η αγωνιστική δράση της ημέρας ολοκληρώνεται στις 22.00 (ΑΝΤ1) με τον αγώνα στην Αγία Πετρούπολη, όπου η Ρωσία, έχοντας την υποστήριξη του κοινού της, θα τεθεί αντιμέτωπη με το Βέλγιο των αστέρων, που μοιάζει να έχει το προβάδισμα για την πρωτιά στον όμιλο, ενώ μάλιστα συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Σάββατο 12 Ιουνίου

16:00 Ουαλία – Ελβετία | Ολυμπιακό Στάδιο, Μπακού (1ος όμιλος)

19:00 Δανία – Φινλανδία | Πάρκεν, Κοπεγχάγη (2ος όμιλος)

22:00 Βέλγιο – Ρωσία | Κρεστόβσκι, Αγία Πετρούπολη (2ος όμιλος)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης