Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται από σήμερα και μέχρι τις 10 Ιουλίου, τα εισιτήρια για το EURO 2016, που θα διεξαχθεί στη Γαλλία.

Η συγκεκριμένη -πρώτη- φάση αγοράς εισιτηρίων, αφορά σε περίπου ένα εκατομμύριο «μαγικά χαρτάκια», που διατίθενται από την ιστοσελίδα «euro2016.fr», δίοντας την δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να προμηθευθεί μέχρι και τέσσερα εισιτήρια για έναν αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χαμηλότερη τιμή είναι 25 ευρώ και πρόκειται για εισιτήρια των 43 από τις -συνολικά- 51 αναμετρήσεις που θα γίνουν στην διοργάνωση, και συγκεκριμένα για όλους τους αγώνες των ομίλων -με εξαίρεση τον εναρκτήριο- και τους αγώνες για την δεύτερη φάση.

Για τους προημιτελικούς το φθηνότερο εισιτήριο κοστίζει 45 ευρώ, για τους ημιτελικούς 65, για τον εναρκτήριο αγώνα 75 και για τον τελικό 85 ευρώ. Κατ΄αντιστοιχία, το ακριβότερο εισιτήριο για τους ομίλους κοστίζει 55 ευρώ, ενώ για τον τελικό φτάνει στα 895 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι διοργανωτές έχουν προβλέψει το ενδεχόμενο η ζήτηση να υπερκαλύψει την προσφορά και σε μία τέτοια περίπτωση, τα «μαγικά χαρτάκια» θα βρουν τους κατόχους τους, μέσω κλήρωσης ανάμεσα στους ενδιαφερομένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά τα προς διάθεση εισιτήρια, φτάνουν στον εντυπωσιακό αριθμό των 2,5 εκατομμυρίων, με το 75% να διανέμεται στο ευρύ κοινό και το υπόλοιπο σε εμπορικούς συνεργάτες και στις αρχές των πόλεων που θα φιλοξενήσουν τους 51 αγώνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης