Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Κινέζος διεθνής ποδοσφαιριστής, Γου Λέι, ωστόσο, όπως παραδέχθηκε βρίσκεται σε διαδικασία πλήρους ανάρρωσης.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κίνας ανακοίνωσε το Σάββατο (21/03) ότι ο Γου, ο οποίος αγωνίζεται στη LaLiga με την φανέλα της Εσπανιόλ, είχε προσβληθεί από τον ιό, με τον 28χρονο να επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε καραντίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αγαπητοί οπαδοί, όπως θα γνωρίζετε ήδη, έχω κορωνοϊό», είπε μεταξύ άλλων ο στράικερ της ομάδας της Βαρκελώνης, στην οποία εντάχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την κινεζική Σανγκάη SIPG.

«Τώρα βρίσκομαι στο σπίτι μου, σε καραντίνα. Είμαι πολύ καλά και τα συμπτώματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί» πρόσθεσε σε video στο Weibo. «Πιστεύω ότι θα νικήσουμε αυτό τον ιό και ανυπομονώ να επιστρέψω στα γήπεδα. Οι πνεύμονές μου έχουν ελεγχθεί, έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και όπως διαπιστώθηκε η κατάσταση της υγείας μου πάει πολύ καλά.»

Ο Γου είναι ο πρώτος παίκτης από την Κίνα που βρέθηκε θετικός στο Covid-19, ο οποίος εκδηλώθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του περασμένου χρόνου στην κινεζική πόλη, Γουχάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης