Ο αστέρας της Τότεναμ, Χάρι Κέιν βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο αποθεραπείας από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποκετίνο είναι αισιόδοξος πως ο έμπειρος επιθετικός, θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη.

Ο Άγγλος στράικερ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και αρχικά φαινόταν πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ωστόσο ο Ποκετίνο πιστεύει ότι έχει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται τουλάχιστον στον πάγκο εναντίον της Λίβερπουλ στον τελικό της 1ης Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Κέιν έχει εισέλθει στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του» δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός στους Ισπανούς δημοσιογράφους την Πέμπτη και συνέχισε:

«Ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να μας βοηθήσει, είτε από την αρχή, είτε από τον πάγκο. Αν όχι, θα μας δώσει ηθική υποστήριξη στα αποδυτήρια. Αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει στο γήπεδο».

Ο Ποκετίνο υποστήριξε πως η ομάδα του έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες φτάνοντας στον τελικό, ο οποίος αναμένεται να είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη υπόθεση: «Όλοι περιμένουν μια μάχη τακτικής, αλλά νομίζω ότι πιό αποφασιστική θα είναι η συναισθηματική πλευρά, που θα υπαγορεύσει τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης