Η FIFA ερευνά τη μεταγραφή του μέσου Μπρούνο Φερνάντες από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από καταγγελία της πρώην ομάδας του, της Σαμπντόρια, όπως ανακοίνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Ο 25χρονος μετακινήθηκε στους κόκκινους διαβόλους από την ομάδα της Πορτογαλίας τον Ιανουάριο αντί 55 εκατομμυρίων ευρώ και έχει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε εννέα παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Sky Sports ανέφερε ότι η Σαμπντόρια είχε βάλει ρήτρα πώλησης 10% για οποιαδήποτε μεταγραφή έκανε ο Φερνάντες από τη Σπόρτινγκ, όταν τον πούλησε το 2017.

Ωστόσο η πορτογαλική ομάδα ισχυρίζεται ότι η ρήτρα είναι άκυρη, καθώς ο παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Ιούνιο του 2018.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι στις 3 Απριλίου ο ιταλικός σύλλογος Σαμπντόρια υπέβαλε αξίωση στη FIFA εναντίον του πορτογαλικού συλλόγου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας σχετικά με οικονομικές υποχρεώσεις που ορίζονται στο συμβόλαιο που αντιστοιχεί στη μεταγραφή του Φερνάντες» ανέφερε η FIFA σε δήλωση που κυκλοφόρησε στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης