Σε νέες περιπέτειες μπαίνει ο Ροναλντίνιο, ο οποίος συνελήφθη στην Παραγουάη προσπαθώντας να εισέλθει στη χώρα με πλαστά έγγραφα.

Κι αυτό γιατί η έρευνα μπαίνει σε νέα φάση με τον τοπικό εισαγγελέα να επικεντρώνεται στο κατά πόσο είχε σχέση με εγκληματική οργάνωση που «ξέπλενε» εκατομμύρια δολάρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, εξετάζεται το αν ο πρώην μάγος της μπάλας εμπλέκεται σε ένα σχέδιο για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, στο οποίο συμμετείχε η επιχειρηματίας Ντάλια Λόπες, που τον κάλεσε στην Παραγουάη.

Γι΄ αυτόν τον λόγο, οι ερευνητές θα αρχίσουν να αναλύουν αρχεία και μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του Ροναλντίνιο και του αδελφού του, Ρομπέρτο Ασίς.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα που είναι υπεύθυνος για την υπόθεση, τον Οσμάρ Λεγάλ, διερευνώνται οι σχέσεις μεταξύ των δύο αδελφών και της Λόπες, που κανόνισε για την επίσκεψή τους και τους συνάντησε κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Ασουνσιόν, πριν τη σύλληψή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η βασική μας υπόθεση είναι ότι τα πλαστά έγγραφα θα χρησιμοποιούνταν για εμπορικούς ή επενδυτικούς σκοπούς που δεν ήταν νόμιμοι» εξήγησε ο Λεγάλ, για τον οποίο είναι «απολύτως απαραίτητο» να παραμείνει ο Ροναλντίνιο στη φυλακή.

Ο πρώην κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας» συνελήφθη με τον αδερφό του στις 6 Μαρτίου, ενώ προσπαθούσαν να εισέλθουν στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο.

Ο δικαστής, εν τω μεταξύ, αρνήθηκε την εγγύηση και απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης να τεθούν οι δύο άνδρες σε κατ΄ οίκον περιορισμό, υποστηρίζοντας οι δύο κατηγορούμενοι είναι ύποπτοι διαφυγής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης