Μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την Φάλκενμπεργκ, ο Χένρικ Λάρσον επιστρέφει «σπίτι» του.

Ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Σουηδίας αναλαμβάνει την Χέλσινμποργκ, την ομάδα στην οποία ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την επαγγελματική καριέρα του μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση. Δεν είχα κανένα δισταγμό να αποδεχθώ την πρόταση» ανέφερε αρχικά ο 43χρονος Σουηδός, ο οποίος θα έχει υπό τις οδηγίες του τον 17χρονο γιο του. Τζόρνταν Λάρσον.

«Το συζητήσαμε ήδη στο σπίτι. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει διαχωρισμός στους ρόλους μου ως πατέρας του Τζόρνταν και ως προπονητής του. Οσα γίνονται εδώ, είναι για το καλό της ομάδας».

Ο Λάρσον ο νεότερος, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα της ιστορίας, Μάικλ Τζόρνταν, είναι βασικός στην εθνική Κ17 της Σουηδίας, ενώ κατά την περσινή σεζόν είχε τέσσερις συμμετοχές με τη Χέλσινμποργκ στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πατέρας και γιος συνεργάζονται, καθώς ο Χένρικ ήταν βοηθός προπονητή το 2013 στη Χέγκαμποργκς, από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε τόσο ο ίδιος όσο και ο Τζόρνταν Λάρσον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης