Με… καζάνι έτοιμο να εκραγεί μοιάζουν τα αποδυτήρια της Νάπολι.

Έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, πήγε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς και εξαπέλυσε μύδρους εναντίον των παικτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ποδοσφαιριστές των «παρτενοπέι» δεν επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας με το πούλμαν, καθώς αντέδρασαν στην απόφαση της διοίκησης να απομονωθούν εκεί, η οποία ελήφθη μετά την ήττα από τη Ρόμα.

Νωρίτερα ο Αντσελότι αρνήθηκε να δώσει το παρών στη συνέντευξη Τύπου, παρά την υποχρέωσή του, κάτι που σημαίνει πως θα επιβληθεί πρόστιμο από την UEFA.

Η εικόνα στο εσωτερικό της ομάδας μοιάζει να βρίσκεται στα… πρόθυρα «ανταρσίας», όπως γράφει χαρακτηριστικά ο ιταλικός Τύπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, αρκετοί παίκτες, οι οποίοι αποχώρησαν από το Σαν Πάολο με τα αυτοκίνητά τους, φέρονται να συμβουλεύτηκαν τους δικηγόρους τους, για να δουν πώς θα πρέπει να αντιδράσουν και τι κινήσεις να κάνουν στο επόμενο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, η ένταση στο εσωτερικό των «παρτενοπέι» είναι μεγάλη, αν και σε αμιγώς βαθμολογικό επίπεδο, μία νίκη επί της Γκενκ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, κατά πάσα πιθανότητα θα εξασφαλίζει την πρόκριση.

Και όλα αυτά συμβαίνουν λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Τζένοα, στην οποία η ομάδα του ιταλικού Νότου θέλει νίκη για να πλησιάσει την προνομιούχο τετράδα, δεδομένου ότι βρίσκεται στην έβδομη θέση του Καμπιονάτο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης