Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο άφησε ο Ράφα Ναδάλ.

«Σε ένα κανονικό έτος, το ημερολόγιό μου είναι πάντα ξεκάθαρο από την 1η Ιανουαρίου, αλλά αυτό το έτος είναι διαφορετικό. Πρέπει να είσαι ευέλικτος. Δεν ξέρω ακόμα αν θα αγωνιστώ στο Τόκιο, δεν μπορώ να δώσω μια σαφή απάντηση, γιατί δεν ξέρω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έναν κανονικό κόσμο δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να χάσω τους Αγώνες. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικοί είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες για μένα. Δεν ξέρω, θα δούμε σε μερικούς μήνες» ανέφερε ο Ισπανός τενίστας μία ημέρα πριν το ντεμπούτο του στο Masters 1000 στη Ρώμη, εναντίον του Γιανίκ Σίνερ.

«Η πανδημία μάς έχει κάνει να ζήσουμε πράγματα που δεν είχαμε συνηθίσει. Όταν μιλάμε για μια πανδημία, μιλάμε για τους νέους, αλλά πιστεύω ότι έχουν την ενέργεια να προσαρμόζονται περισσότερο.

Για εμάς, που ζούμε μια ζωή σε συνθήκες που έχουν αλλάξει δραστικά και γνωρίζουμε περισσότερο τα προβλήματα, αυτή η ανησυχία είναι πιο έντονη» πρόσθεσε ο Ναδάλ, ο οποίος είναι κάτοχος δύο χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων, ένα στο ατομικό στο Πεκίνο 2008 και το άλλο στο διπλό ως ζευγάρι με τον Μαρκ Λόπεθ στο Ρίο 2016,.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης