Με δηλώσεις της στο «ESPN», η δικηγόρος της Ένωσης παικτών του ΝΒΑ, Μισέλ Ρόμπερτς, εξήγησε πως «οι παίκτες θέλουν πάρα πολύ να επιστρέψουν και να παίξουν».

Πιο συγεκριμένα ανέφερε: «Ήρθε η ώρα! Έχουν περάσει δυόμιση μήνες που σκεφτόμαστε τα “αν”. Οι παίκτες χρειάζονται μία σίγουρη απάντηση. Όλοι το χρειάζονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μισέλ Ρόμπερτς τόνισε εν συνεχεία ότι δεν χρειάζεται καν να ψηφίσουν οι παίκτες του ΝΒΑ για το αν θέλουν να συνεχιστεί η όχι σεζόν, καθώς θεωρεί πως η επιθυμία τους για επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων είναι η επιθυμία της πλειοψηφίας αυτών.

«Αν πιστεύαμε ότι χρειαζόταν ψηφοφορία θα την κάναμε. Αν αλλάζαμε την συλλογική σύμβαση, θα το χρειαζόμασταν αυτό. Προτιμάμε, όμως να μιλάμε με τον κόσμο.

Αν καταλάβουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε θα μιλήσουμε με τους παίκτες. Ας μάθουμε τι θα συμβεί, ας ενημερωθούμε» σχολίασε η δικηγόρος της Ένωσης παικτών του ΝΒΑ και κατέληξε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι παίκτες θέλουν να ξέρουν τι θα γίνει. Σίγουρα θα είναι καλό. Οι παίκτες θέλουν πάρα πολύ να επιστρέψουν και να παίξουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης