Το ωραιότερο ματς του Copa America έως τώρα έγινε στο θρυλικό «Μαρακανά» του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου η Παραγουάη προηγήθηκε με 2-0 στο 58΄, αλλά τελικά το Κατάρ κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο δεύτερο χρονικά ματς του 2ου ομίλου της διοργάνωσης.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Όσκαρ Καρντόσο, άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με πέναλτι μετά το χέρι του Κορέια στην περιοχή. Οι παίκτες του Κατάρ προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες, με τον Χατίμ στο 38΄ (σουτ ελάχιστα άουτ) και με τον Αλμοές στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο οποίος νικήθηκε από τον Φερνάντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με γκολ για την Παραγουάη ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος (51΄), πάλι με τον Καρντόσο που πλάσαρε από πολύ κοντά. Οι πανηγυρισμοί των ποδοσφαιριστών του Μπερίσο, όμως, δεν κράτησαν παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν μέτρησε το γκολ μετά την χρήση του VAR (οφσάιντ).

Δε συνέβη, όμως, το ίδιο και στο 56΄, όταν το φοβερό σουτ του Γκονζάλες βρήκε πρώτα το δοκάρι και μετά η μπάλα μπήκε στα δίχτυα για να γίνει το 2-0. Δεν το έβαλε κάτω το Κατάρ και στο 68΄ με το εξαιρετικό σουτ του Αλμοές μείωσε σε 2-1, ενώ στο 77΄ ήρθε το 2-2 με το αυτογκόλ του Ρόχας από προσπάθεια του Κούχι.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ (Εντουάρντο Μπερίσο): Φερνάντες, Βαλντές, Μπαλμπουένα, Αλόνσο, Αρθαμέντια, Ορτίς, Ρόχας (79΄ Σάντσες), Αλμιρόν, Πέρες (46΄ Γκονζάλες), Καρντόσο, Ντομίνγκες (83΄ Ιτούρμπε)

ΚΑΤΑΡ (Φέλιξ Σάντσες Μπας): Αλ Σιμπ, Χασάν, Κούχι, Κορέια, Αλ Ράουϊ, Αλ Χαϊντος, Χατίμ (88΄ Μπουντιάφ), Σαλμάν, Αφίφ, Αλμοές, Μαντίμπο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης