Με οκτώ παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία του β’ γύρου στο Champions League, με τις ομάδες από τον 5ο έως τον 8ο όμιλο να παίρνουν θέση στο γήπεδο.

Από το πρόγραμμα της Τρίτης το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι φυσικά αυτό στο Ντόρτμουντ, όπου η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει την Ίντερ, με τους δύο «μονομάχους» να είναι ισόβαθμοι και να θέλουν τη νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο άλλο ματς του ίδιου ομίλου η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα θεωρητικά θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Σλάβια Πράγας στη Βαρκελώνη.

Στον 5ο όμιλο, εντός έδρας αναμετρήσεις επιφυλάσσει η 4η αγωνιστική για τις Λίβερπουλ και Νάπολι, με τους «ρεντς» να υποδέχονται την Γκενκ, την ώρα που οι «παρτενοπέι» θα αναμετρώνται με τη Σάλτσμπουργκ.

Στον 7ο όμιλο η Ζενίτ υποδέχεται την πρωτοπόρο Λειψία σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά στον όμιλο, όσον αφορά στην πρόκριση, ενώ η Λιόν και η Μπενφίκα από τη μεριά τους θα αναμετρηθούν στη Γαλλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς η Τσέλσι και ο Άγιαξ, που βρίσκονται στις δύο προνομιούχες θέσεις του 8ου ομίλου, έχοντας αμφότερες από έξι βαθμούς, θα τεθούν αντιμέτωποι στο Λονδίνο, με τους «μπλε» να θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους απέναντι στον «Αίαντα», ο οποίος πάντως είναι ικανός να κάνει τη ζημιά στο «Στάνφορντ Μπριζ».

Στο άλλο παιχνίδι η Βαλένθια θα φιλοξενήσει τη Λιλ, με τις «νυχτερίδες» να παίζουν τα… ρέστα τους για τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

5ος όμιλος
22.00 Λίβερπουλ-Γκενκ COSMOTE SPORT 2
22.00 Νάπολι-Σάλτσμπουργκ COSMOTE SPORT 7

H βαθμολογία

1.Νάπολι 7
2.Λίβερπουλ 6
3.Σάλτσμπουργκ 3
4.Γκενκ 1

6ος όμιλος
19.55 Μπαρτσελόνα-Σλάβια Πράγας COSMOTE SPORT 5
22.00 Ντόρτμουντ-Ίντερ COSMOTE SPORT 3

H βαθμολογία

1.Μπαρτσελόνα 7
2.Ίντερ 4
3.Μπορούσια Ντόρτμουντ 4
4.Σλάβια Πράγας 1

7ος όμιλος
19.55 Ζενίτ-Λειψία COSMOTE SPORT 9
22.00 Λιόν-Μπενφίκα COSMOTE SPORT 8

H βαθμολογία

1.Λειψία 6
2.Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 4
3.Λιόν 4
4.Μπενφίκα 3

8ος όμιλος
22.00 Τσέλσι-Άγιαξ COSMOTE SPORT 4
22.00 Βαλένθια-Λιλ COSMOTE SPORT 9

H βαθμολογία

1.Άγιαξ 6
2.Τσέλσι 6
3.Βαλένθια 4
4.Λιλ 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης