Έστω κι αν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε το ζητούμενο στη ρωσική πρωτεύουσα και επικρατώντας με 2-1 των γηπεδούχων, διπλασίασε τις νίκες της στους ομίλους του Champions League.

Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με κεφαλιά του Γκορέτσκα. Στο 70ο λεπτό οι Ρώσοι ισοφάρισαν με πλασέ του Μίραντσουκ, ωστόσο εννέα λεπτά αργότερα ο Κίμιχ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, η Ίντερ δεν κατόρθωσε να νικήσει ούτε τη 2η αγωνιστική, καθώς η Σαχτάρ κράτησε το «μηδέν» απέναντι στους «νερατζούρι» και τους υποχρέωσε σε δεύτερη συνεχή ισοπαλία.

Ταυτόχρονα, οι Ουκρανοί έμειναν αήττητοι απέναντι στα δύο «μεγαθήρια» του 2ου ομίλου, καθώς στην πρεμιέρα είχαν νικήσει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

Η κατάσταση διαφοροποιήθηκε στη συνέχεια, όμως, καθώς οι Ρώσοι έγιναν πολύ επικίνδυνοι, έχασαν ευκαιρίες και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση με τον Άντον Μίραντσουκ.

 

Η κλάση των Βαυαρών όμως επέτρεψε στην πρωταθλήτρια Γερμανίας να βρει το νικητήριο γκολ με μια έξοχη εκτέλεση εκτός περιοχής από τον Τζόσουα Κίμιχ, αν και η Μπάγερν εξακολούθησε να κινδυνεύει ως το τέλος από τις αντεπιθέσεις της Λοκομοτίβ. Έτσι, η πρωταθλήτρια Ευρώπης έκανε το «2Χ2» στον 1ο όμιλο, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό του ακλόνητου φαβορί.

 

Αντίθετα, η Ίντερ δεν κατόρθωσε να νικήσει ούτε τη 2η αγωνιστική, καθώς η Σαχτάρ κράτησε το «μηδέν» απέναντι στους «νερατζούρι» και τους υποχρέωσε σε δεύτερη συνεχή ισοπαλία. Ταυτόχρονα, οι Ουκρανοί έμειναν αήττητοι απέναντι στα δύο «μεγαθήρια» του 2ου ομίλου, καθώς στην πρεμιέρα είχαν νικήσει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Το πρόγραμμα:

Τρίτη 27 Οκτωβρίου (22:00)

1o ΟΜΙΛΟΣ

Λοκομοτίβ Μόσχας – Μπάγερν 1-2 (70΄ Μίραντσουκ – 13΄ Γκορέτσκα, 79΄ Κίμιχ)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σάλτσμπουργκ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ίντερ 0-0

Γκλάντμπαχ – Ρεάλ Μαδρίτης

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Πόρτο – Ολυμπιακός

Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Αταλάντα – Άγιαξ

Λίβερπουλ – Μίντιλαντ

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου (22:00)

5ος ΟΜΙΛΟΣ

19:55 Κράσνονταρ – Τσέλσι

Σεβίλλη – Ρεν

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Μπριζ – Λάτσιο

Ντόρτμουντ – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Φερεντσβάρος – Ντιναμό Κιέβου

Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα

8ος ΟΜΙΛΟΣ

19:55 Μπασακσεχίρ – Παρί Σεν Ζερμέν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λειψία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης