Απόψε θα σερβιριστεί στους λάτρεις της στρογγυλής θεάς το… πρώτο πιάτο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Συγκεκριμένα θα πέσει η αυλαία στους ομίλους 5 έως 8, με τον Ολυμπιακό ως γνωστόν να φιλοξενεί την Τετάρτη τον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού, όσον αφορά στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον 5ο όμιλο η Σάλτσμπουργκ θα φιλοξενήσει τη Λίβερπουλ, ενώ η Νάπολι θα υποδεχτεί τη Γκενκ.

Η ομάδα του ιταλικού νότου με ισοπαλία απέναντι στην αδιάφορη Γκενκ θα βρεθεί στην επόμενη φάση, ενώ στο άλλο παιχνίδι η πρωταθλήτρια Ευρώπης θέλει να φύγει από την Αυστρία με το «τρίποντο» για να σφραγίσει την πρόκριση.

Βέβαια στην ομάδα του Κλοπ αρκεί και ο βαθμός της ισοπαλίας για να το πετύχει αυτό, την ώρα που οι γηπεδούχοι προκρίνονται μόνο με νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον έκτο όμιλο η Μπαρτσελόνα, θα αντιμετωπίσει την Ίντερ στο Μιλάνο, ενώ την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Σλάβια Πράγας.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος αλλά και δίχως αρκετούς βασικούς τους παίκτες απέναντι στους Ιταλούς, με τον Μέσι να είναι ένας από αυτούς που έμειναν στη Βαρκελώνη.

Από εκεί και πέρα η Ίντερ και η Ντόρτμουντ έχουν από 7 βαθμούς και θα μονομαχήσουν για τη δεύτερη θέση, με τους «νερατζούρι» να χρειάζονται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Βεστφαλούς για να προκριθούν εκείνοι.

Στον έβδομο όμιλο η Λειψία είναι άνετη καθώς έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση.

Πάντως με ισοπαλία απέναντι στη Λιόν θα «κλειδώσει» την πρώτη θέση, ενώ οι Γάλλοι από τη μεριά τους χρειάζονται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ζενίτ στο άλλο παιχνίδι για να βρεθούν εκείνοι στην επόμενη φάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ρωσική ομάδα δεν θα βρει αδιάφορη την Μπενφίκα, καθώς ο σύλλογος της Λισαβόνας θα ψάξει τη νίκη για να τερματίσει στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Τέλος στον 8ο όμιλο ο Άγιαξ χρειάζεται απλά μια ισοπαλία απέναντι στη Βαλένθια για να προκριθεί.

Οι «νυχτερίδες» από τη μεριά τους προκρίνονται σίγουρα με νίκη ή με ίδιο αποτέλεσμα με την Τσέλσι (υποδέχεται τη Λιλ) αφού υπερέχουν στην ισοβαθμία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

5ος όμιλος

Σάλτσμπουργκ – Λίβερπουλ (19:55, CosmoteSport5HD)
Νάπολι – Γκενκ (19:55, CosmoteSport6HD)

6ος όμιλος

Ίντερ – Μπαρτσελόνα (22:00, CosmoteSport2HD)
Ντόρτμουντ – Σλάβια Πράγας (22:00, CosmoteSport3HD)

7ος όμιλος

Λιόν – Λειψία (22:00, CosmoteSport4HD)
Μπενφίκα – Ζενίτ (22:00, CosmoteSport7HD)

8ος όμιλος

Άγιαξ – Βαλένθια (22:00, CosmoteSport8HD)
Τσέλσι – Λιλ (22:00, CosmoteSport9HD)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης