Δύο σπουδαίους αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League περιλαμβάνει η αποψινή βραδιά.

Μετά την πρόκριση της Λειψίας και της Αταλάντα στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τέσσερις ακόμα ομάδες θα διεκδικήσουν τα εισιτήρια που οδηγούν στους «8».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Λίβερπουλ η ομώνυμη ομάδα και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 22:00 (Cosmote Sport 1) στο Άνφιλντ, ενώ την ίδια ώρα η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχτεί (Cosmote Sport 2) την Ντόρτμουντ στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Οι περσινοί πρωταθλητές Ευρώπης στο πρώτο παιχνίδι στη Μαδρίτη είχαν ηττηθεί με 1-0 από τους «ροχιμπλάνκος» και ως εκ τούτου αν θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια για την υπεράσπιση του «στέμματός» τους θα πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ στο αποψινό ματς.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είχε χάσει με 2-1 σκορ από τους Βεστφαλούς και σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κάνει την ανατροπή απόψε θα δει τα όνειρά της για ευρωπαϊκή διάκριση να σβήνουν νωρίς για ακόμα έναν χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση στο Παρίσι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό.

Το αποψινό πρόγραμμα:

Τετάρτη 11/4

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία) (1-2)
Λίβερπουλ (Αγγλία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) (0-1)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης