Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα πραγματοποιήσει αργότερα σήμερα (10/8) την τελευταία προπόνησή της επί ισπανικού εδάφους, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Λισαβόνα και το Final-8 του Champions League.

Και αυτό γιατί, όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος, τα τεστ για κορωνοϊό, στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας -πλην των (ήδη γνωστών) δύο κρουσμάτων-, ήταν αρνητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή πρωινή προπόνηση των «ροχιμπλάνκος» είχε αναβληθεί και τα σχέδια να μεταβεί σήμερα η αποστολή στην πορτογαλική πρωτεύουσα είχαν μπει σε… αναμονή, μετά τον χθεσινό εντοπισμό δύο θετικών κρουσμάτων.

Ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι η αποστολή της Ατλέτικο θα «πετάξει» την Τρίτη για τη Λισαβόνα χωρίς τον επιθετικό Άνχελ Κορέα και τον τραυματία αμυντικό Σίμε Βρσάλκο, οι οποίοι έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον απομόνωση από τη στιγμή που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό (αμφότεροι είναι ασυμπτωματικοί).

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε αντιμετωπίζει την Πέμπτη τη Λειψία στο «Ζοζέ Αλβαλάδε», στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League. Εφόσον η Ατλέτικο ξεπεράσει το «εμπόδιο» της γερμανικής ομάδας, θα αντιμετωπίσει στους «4» την Παρί Σεν Ζερμέν ή την Αταλάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης