Πύρρειος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο θρίαμβος (4-0) της Ατλέτικο επί της Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης, καθώς προέκυψαν αρκετές παράπλευρες απώλειες για τους «ροχιμπλάνκος».

Το σημαντικότερο πρόβλημα αφορά τον Κόκε, ο οποίος αποχώρησε μόλις στο 10ο λεπτό του ντέρμπι, με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν οι εξετάσεις επιβεβαιώσουν την αρχική εκτίμηση περί θλάσης, ο διεθνής μέσος θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης, όπερ σημαίνει ότι θα χάσει -μεταξύ άλλων- το πρώτο ματς με τη Λεβερκούζεν για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τα δύσκολα παιχνίδια πρωταθλήματος με Σεβίλλη (εκτός) και Βαλένθια (εντός), στις αρχές Μαρτίου.

Από τον προσεχή αγώνα της πριμέρα ντιβιζιόν με τη Θέλτα θα απουσιάσουν επίσης οι Αρντά Τουράν και Ραούλ Γκαρσία, που συμπλήρωσαν κάρτες, με τον «Τσόλο» να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη στελέχωση της μεσαίας γραμμής.

Παράλληλα, με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το παιχνίδι με τη Ρεάλ και ο Σαούλ Νιγκέθ (ο οποίος αντικατέστησε τον Κόκε και είχε ένα γκολ και μία ασίστ) και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι στο Βίγκο, ενώ ο Ντιέγκο Γκοντίν, που στο ξεκίνημα του ντέρμπι υπέστη κάταγμα στο ρινικό οστό σε μία σύγκρουση με τον Κεντίρα, πιθανότατα θα παίξει φορώντας προστατευτική μάσκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης