Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διακομίσθηκε ο παλαίμαχος αμυντικός της Άρσεναλ και της Εθνικής Αγγλίας, Κένι Σάνσομ, ο οποίος είχε αγωνιστεί εναντίον της Αργεντινής του Ντιέγκο Μαραντόνα στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, ο άλλοτε διεθνής μπακ βρισκόταν – ξανά – υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Κένι είναι άρρωστος στο νοσοκομείο. Φροντίζεται καλά και δεν έχει COVID-19», ανέφερε μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η Άρσεναλ ανέφερε σε ξεχωριστό tweet ότι οι σκέψεις και οι προσευχές της είναι με τον 61χρονο παλαίμαχο άσο «σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο Σάνσομ, ο οποίος είχε 86 εμφανίσεις με την Αγγλία μεταξύ 1979 και 1988 και αγωνίστηκε σε 394 αναμετρήσεις με τους «κανονιέρηδες», είχε αναφερθεί στα μετέπειτα προβλήματά του με τον τζόγο και τον αλκοολισμό σε αυτοβιογραφία του το 2008.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, πριν από πέντε χρόνια είχε αποκαλύψει ότι ήταν κοντά στην αυτοκτονία, σε μία περίοδο που είχε καταλήξει να είναι άστεγος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης