Ο Ντιέγκο Μαραντόνα επικρότησε την απόφαση του προέδρου της Αργεντινής, Αλμπέρτο Φερνάντες, να τεθεί ολόκληρη η χώρα σε «προληπτικό και υποχρεωτικό» περιορισμό ως την 31η Μαρτίου, για να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το μέτρο του περιορισμού ισχύει από τα μεσάνυχτα ως την 31η Μαρτίου και οι πολίτες θα μπορούν να πηγαίνουν να προμηθεύονται μόνο βασικά αγαθά όπως τρόφιμα και φάρμακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο πρόεδρος πήρε τη σωστή απόφαση. Από σήμερα θα είμαστε χωριστά, αλλά πιο ενωμένοι από ποτέ. Θα περάσουμε κι αυτό το εμπόδιο, αρκεί να είμαστε ενωμένοι και να προσέχουμε τον εαυτό μας, τους δικούς μας, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία», ανέφερε με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών.

Οι υγειονομικές αρχές της Αργεντινής κατέγραψαν 128 κρούσματα μόλυνσης και τρεις θανάτους εξαιτίας της ασθένειας COVID-19 ως χθες (20/03). Το Μπουένος Άιρες ήδη έκλεισε τα σύνορα για 15 ημέρες και ανέστειλε τις πτήσεις προς και από χώρες που πλήττονται από την πανδημία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης