Παρελθόν αποτελεί για τον ΑΠΟΕΛ ο Τόρστεν Φινκ, καθώς είδε την πόρτα της εξόδου, μετά τη χθεσινή ήττα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα με 1-0, για την 8η αγωνιστική της β’ φάσης του κυπριακού πρωταθλήματος.

Μετά την απομάκρυνση του Γερμανού τεχνικού, οι Γκουστάβο Μαντούκα, Γιώργος Κωστής και Μαρίνος Σατσιάς θα κοουτσάρουν την ομάδα στους τρεις εναπομείναντες αγώνες της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση της διοίκησης με τον γερμανό προπονητή Thorsten Fink, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε κοινή συναινέσει συμφωνία για τον τερματισμό της συνεργασίας τους. Ήταν μια δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση που πάρθηκε υπό τις υφιστάμενες συνθήκες με μοναδικό σκοπό το καλώς νοούμενο συμφέρον του ΑΠΟΕΛ.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Fink για την συνεισφορά του στην ομάδα κατά την διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας.

Ανέλαβε την ομάδα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και κατάφερε να την διατηρήσει εντός των στόχων κατάκτησης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Thorsten Fink αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ σαν φίλος. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας. Την ευθύνη των προπονήσεων αναλαμβάνουν οι Gustavo Manduca, Γιώργος Κωστής και Μαρίνος Σατσιάς.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης