Παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι κι επίσημα ο Μάρτιν Λάνιγκ. Ο 30χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος αποτελεί το πρώτο απόκτημα της πρωταθλήτριας Κύπρου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τον «θρύλο» και παρουσιάστηκε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Martin Lanig. Ο Γερμανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 18 μηνών που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2016. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί από τη Δευτέρα στις προπονήσεις της ομάδας μας»

Κατά την παρουσίασή του ο Λάνγκ επισήμανε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με την κορυφαία ομάδα στην Κύπρο. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να αγωνιστώ με τη φανέλα της νέας μου ομάδας. Οι λόγοι που υπέγραψα είναι πολλοί. Ήθελα να γνωρίσω την εμπειρία του να αγωνιστώ σε μια άλλη χώρα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια φιλόδοξη ομάδα που πάντα πρωταγωνιστεί. Η προοπτική να αγωνιστώ στο Champions League είναι για μένα ένα τεράστιο κίνητρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος αγωνίστηκε τα τελευταία 2.5 χρόνια στην Άιντραχτ Φραγκφούρτης έχοντας συνολικά έχοντας 45 συμμετοχές και 5 γκολ. Φέτος αγωνίστηκε σε 3 αγώνες πρωταθλήματος και ένα του κυπέλλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης