Την ειλικρινή του μεταμέλεια για το χτύπημα εκτός φάσης στον Μάικ Ντανλίβι που επέφερε την πρώτη του αποβολή στο ΝΒΑ εξέφρασε μέσω δηλωσής του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όπως εξήγησε ο Έλληνας φόργουορντ, προτού χάσει τη ψυχραιμία του, ο αντίπαλός του είχε χτυπήσει τόσο τον ίδιο όσο κι έναν συμπαίκτη του λίγο νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως επισήμανε ότι είναι απογοητευμένος με τον εαυτόν του γι΄αυτήν την κίνησή του, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν θα επαναληφθεί τέτοια συμπεριφορά από πλευράς του.

Αναλυτικά η δήλωση του 21χρονου άσου:

«Χτύπησε τον Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς και μετά εμένα. Σίγουρα υπήρξαν κάποια “ύπουλα” χτυπήματα, αλλά ήταν κακή η αντίδρασή μου. Δεν πρόκειται να συμβεί ξανά. Ήταν στην ένταση του αγώνα και είχα δεχθεί το χτύπημα, ήμασταν πίσω με 30 πόντους. Ζεις και μαθαίνεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Πολλά παιδιά παρακολουθούν στην τηλεόραση και πολλοί άνθρωποι με βλέπουν ως πρότυπο, είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Πήγαινα με 100. Η πρόθεσή μου ήταν να σταματήσω, αλλά δεν έχω φρένα, γι’ αυτό κάνω τόσα επιθετικά φάουλ.

Σκοπεύω να απολογηθώ στον Ντανλίβι. Κάνει ότι κάνουν όλοι οι έμπειροι παίκτες, απλά προσπαθεί να σε βγάλει έξω από το παιχνίδι σου και το κατάφερε. Αλλά είναι ένα μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να προσαρμοστείς ανάλογα. Η πράξη μου ήταν άσχημη. Περιμένω και οτιδήποτε αποφασιστεί θα είναι το σωστό».

Διαβάστε επίσης:

Η αποβολή του Αντετοκούνμπο
,
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015, 09:18

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης